Update!

12-12-2019 | 22:08

Beste belangstellenden en donateurs,

De voorbereidingen van het (gratis) kerstdiner ‘Ont-moeten met kerst’ zijn in volle gang.
We hebben inmiddels rond de 60 aanmeldingen gekregen en verwachten dat we onze doelstelling van 100 deelnemers halen! Grote dank aan alle verwijzers! We zien graag nog meer aanmeldingen tegemoet!
 
We kregen enorm veel enthousiaste aanmeldingen van vrijwilligers. Hierdoor kan aanmelden al enige tijd niet meer. 

Update donaties en sponsering
Het doel van de crowdfunding voor dit jaar van € 4.000,- is nog niet gehaald, maar we zijn goed op weg! Er kan vanaf 5 euro gedoneerd worden (richtlijnen van kentaa.com); alle beetjes helpen. Doen jullie mee? 

De warme reacties die we krijgen, raken ons en geven extra motivatie. Een greep uit de reacties van donateurs: “Super leuk dat jullie dit doen! Echt mooi dat mensen deze moeite nemen om anderen een fijne kerst te geven.” “Niets is vanzelfsprekend. Ook niet dat ik mij op kerstavond wel met familie mag omgeven. Ik gun daarom mensen met een kleinere kring ook een mooie kerstavond toe.”
“Een gelukkige kerst voor iedereen.”
Onze dank gaat uit naar Bidfood en Zorgboodschap, die onlangs hebben besloten om ons dranken en chocolade aan te bieden. We zien steeds meer belangstelling en samenwerking met bedrijven en particulieren die ons initiatief steunen. 
 
Op naar de Kerst!